Fergeteges családi juniális Szirmabesenyőben

Nagy érdeklődés mellett és kitűnő hangulatban telt a Vajtó Produkció közreműködésével megrendezett Szirmabesenyői Csalási Juniális a hétvégén. A kilátogató családok sportvetélkedőkön vehettek részt, bemutatókat izgulhattak végig és koncertekben sem volt hiány.

A nap főzőversennyel kezdődött, amelyhez a zenét az Emődi Tehéntánc Zenekar biztosította. A délelőtt folyamán volt kispályás focibajnokság, lézerharc a kastélyban, buborékfoci kicsiknek és nagyoknak, rendőrségi bemutató, a Baráthegyi kutyások érzékenyítő tréningje, miközben a gyerekek ugrálóvárazhattak, de autószalonok is jelen voltak járműveikkel és trófea-bemutató is színesítette a programot. Rajzversenyt is hirdettek, amelyen a Szirmay-kastélyt kellett ábrázolni tetszőleges technikával.

A színpadon délután az ünnepélyes megnyitót Huszti Gábor polgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő tartotta, miközben átadták a sport versenyek és a rajzpályázat díjait is. A kulturális programok Bunyós Pityu nótaműsorával indultak, a sortolóként is fantasztikus sikereket elért énekessel hatalmas tömeg énekelte együtt a dalait. Nagy Feró rögtönzött X-Faktor válogatást is rendezett, miközben jó néhány gyermeket is színpadra hívott.

Ahogy a Kalamajka Bábszínház Kacor király című előadásán is testközelből, a színpadról is izgulhattak a kicsik az erdő állataiért. Figeczki Anna és Csáki Péter operett dalokkal érkezett, majd a kicsik után a nagyobbak is megmutatták tudásukat a szirmabesenyői Szivárvány Mazsorett csoportból.

Az estét az Unisex együttes élő koncertje nyitotta, Erdélyi Laciék új énekesükkel, Szécsi Vikivel új és régi dalaikból is válogattak a közönség nagy örömére.

Sötétedés előtt a Kántor Band érkezett a színpadra, akik kifulladásig húzták a talpalávalót, miközben még egy hastánc bemutatót is megcsodálhattak a kitartó juniálisozók.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program