Hurkát portyázna? Irány Tard!

Ha valaki szereti a finom hurkákat annak bizony kihagyhatatlan a szombati Hurka portya – porta túra Tardon! A versenyző csapatok mindent megtesznek majd azért, hogy az ő hurkájuk legyen a legfinomabb, a kilátogatók számára pedig a legjobb feladat marad: megkóstolni mindegyiket.

Ahogy arról már beszámoltunk, újdonsággal jelentkezik a tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Tardi Hurkafesztivál, amelyen idén tematikus portákon portyázva kóstolhatják végig a kilátogatók a finomabbnál finomabb hurkákat.

A versenyző csapatok a tematikusan berendezett portákon töltik és sütik majd a hurkákat, méghozzá olyan mennyiségben, hogy kóstolójegy ellenében bárki vásárolni tudjon tőlük, és így meg tudja kóstolni a készülő finomságokat. A portákon vezetett túra keretében, túravezető segítségével mehetnek végig a kilátogatók, miközben a fesztivál központja a korábbi években megszokott módon a főtér lesz.

Az újításnak köszönhetően biztosra vehető, hogy a versenyzők mindent bevetnek majd annak érdekében, hogy az ő portékájuk legyen a legfinomabb, így bizton állítható, hogy kár lenne kihagyni egy ilyen gasztrotúrát!

Mindeközben idén sem lesz hiány egyéb gasztronómiai és hagyományőrző bemutatóban, ahogy zenében sem. A tizenegyedik Hurkafesztivál szervezésében a Vajtó Produkció csapat működik közre, a nap műsor és túravezetője Vajtó Laci lesz.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program