Riasztó helyett közönség csalogató Halloween hét

Egy igazán különleges kaland részesei lehetnek azok, akik október 26 és 31.-e között kilátogatnak a miskolctapolcai Avalon Parkba, ahol minden a Halloweenről szól majd. Az alkalomhoz díszített park minden szegletében Halloweenes programok várják majd a kilátogatókat. Többek közt tökfaragó versennyel, színpadi szórakoztató műsorral gyerekeknek és felnőtteknek, arcfestéssel, éjszakai gokart bajnoksággal, de a Sörkertben is „tökös” ételeket kóstolhatnak majd. A hét programjainak szervezését a Vajtó Produkció vállalta magára.

A zenés, szórakoztató családi műsorok sora várja majd az érdeklődőket. Így 26-án a Szellemek éjszakája, melynek keretében 18 órától fellép a Főnix tűzzsonglőr csapat egy igazi tüzes szellemidézéssel. Mint Taraszovics Dani, a csapat vezetője elmondta, akrobatikus elemekkel átszőtt műsort hoznak a Halloween hétre. A produkció közben akár egymás vállán állva is pörögnek majd az eszközeik, mint amilyen a hosszú bot, vagy éppen az angyalszárny, persze nem maradhat ki a műsorból a tűzfújás sem. A Miskolc diósgyőri trió 13 éve dolgozik együtt, így nem akármilyen látvánnyal tudják elbűvölni a közönséget, érdemes lesz tehát megnézni őket.

27-én Halloween Bábszínház est várja a családokat 18 órától a Kalamajka Bábszínház tolmácsolásában. Az 1992-ben alakult bábszínház megfordult már többek között a Vidor Fesztiválon, a Kocsonya Fesztiválon, a Boldogkőváraljai Napokon, vagy éppen a Vajai Komédiás Napokon is, tudtuk meg Fehér Sándor alapító tagtól. Az Avalon Parkban a Kismalac és a farkasok, avagy forró vizet a kopaszra című előadásukat izgulhatják végig kicsik és nagyok. A mese története szerint Medveapó kukoricát visz ajándékba Malackának, de útközben találkozik a farkassal, Tohonyával. A farkas a ragyogó napsütésben a szép sárga kukoricacsöveket aranynak véli és elhatározza, hogy mindenáron megszerzi a kincset – a mese végére kiderül, hogy sikerül-e neki…

28-án következik a Sámánok éjszakája, 18 órától tűztánc sámándobokkal várja az érdeklődőket. 29-én lézerharc est vár a harcosabb kedvűekre, 17 órától indul a lézerharc 15 perces játékokkal, melyre a helyszínen lehet 10 éves kortól jelentkezni. 30-án tüzes est következik, a 18 órától kezdődő program a Tűz Real Tűzszínház akrobatikus tűztánc bemutatóját tartalmazza.

31-e a mágiák napja lesz, 14 és 16 óra között Halloween-i bűvész előadás, boszorkányos arcfestés, boszorkányos gyerekdalok váltják egymást, miközben keressük az Avalon Park legügyesebb boszorkányát – egyedileg készített, több állomásos versenyen (többek között seprűn repülés, (műanyag) békák keresése) 19 órától Halloween est a téliesített Sörkertben, DJ-vel, jó zenével, és remek hangulattal, a jelmezt viselő vendégeket Avalon koktéllal várják. Az estén való részvétel díjtalan.

De ezzel még messze nincs vége a programoknak, hiszen 31-én jelmezversenyt is hirdetnek, és első alkalommal startol el az Éjszakai Halloween Gokart Bajnokság is. Részletes program ITT!

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program