Tízezren Göncön

Hatalmas érdeklődés mellett rendezték meg szeptember 11. és 13. között a Pálinkás Gönczi Gasztrofesztivált Göncön, az Ifjúsági- és Szabadidőparkban. A három nap alatt szervezők szerint 9-10 ezer ember látogatott ki a fesztiválra.

Senki sem unatkozott, aki kilátogatott Göncre a három nap valamelyikén, hiszen, mint a fesztivál neve is mutatja, finom pálinkákban és ízes ételekben bizony nem volt hiány. Emellett pedig rengeteg program és koncert is várta az érdeklődőket, olyan előadók léptek színpadra, mint a Balkán Fanatik, Roy és Ádám, Korda György és Balázs Klári, a Karthago, Peter Šrámek, vagy éppen Nótár Mary és L.L. Junior egy közös koncerttel.

Az előzetes várakozásokon felül sikerült a fesztivál, mondta el érdeklődésünkre Szemánné Ortó Ildikó főszervező. Nem csak a látogatók majd tízezres nagy száma, de a programok tekintetében az idei volt a legerősebb rendezvény az eddigi Pálinkás Gönczi Gasztrofesztiválok sorában, ami persze a rendkívül jó időjárásnak is köszönhető volt.

A főszervező szerint az árusok is nagyon különleges és változatos termékekkel voltak jelen, amit szívesen vásároltak a látogatók, de a gyerekek programok is vonzóak voltak a családok számára. A fesztivállátogatók nagyon sok helyről érkeztek, nem csak határon belül, hanem azon túl is, sokan voltak például a Felvidékről köszönhetően Peter Šrámeknek is.

A fesztivál gasztro része is nagyon jól sikerült, rengeteg csapat vágott bele a főzőversenybe, de a pálinkamustrára is több, mint hetven nevezés érkezett, ami jelentősen emelte a versengés rangját.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program