Rendezvényeink

Az év bármely szakában vállalunk rendezvények, esküvők, válok, céges és családi rendezvények teljes körű lebonyolítását. Mi kompletten szervezünk, építünk, engedélyeztetünk, reklámozunk egy-egy fesztivált, falunapot, rendezvényt.

 
Vállalunk részfeladatokat is, pl:egy-egy színpad, vagy vásár, megszervezését egy nagyobb fesztiválon belül.
 
Az általam szervezett fesztiválok:
 
- Forralt Bor és Tepertő Fesztivál Miskolc Görömböly
- Kuruc Vígasságok Miskolc Görömböly
- Poeltenberg Napok Bükkaranyos
- Télűző Fesztivál Bükkaranyos
- Csülök Fesztivál Mezőzombor
- Decathlon gyereknap Miskolc
- Decathlon születésnap Miskolc
- Auchan karácsonyi vásár Miskolc
 

Ezek mellett számos kisebb-nagyobb rendezvényen dolgozunk egy-egy adott területen. 

Hernád Fesztivál nyolcadszor

Augusztus 5-6-án nyolcadik alkalommal rendezik meg Hernádszentandráson a Hernád Fesztivált, amelyen idén is lesz főzőverseny, színházi előadás, gyerekprogramok, futballbajnokság és persze nagyszerű koncertek, így idén is érdemes lesz kilátogatni a biotermékek hazájába.

Bővebben: Hernád Fesztivál nyolcadszor

Hurkát portyázna? Irány Tard!

Ha valaki szereti a finom hurkákat annak bizony kihagyhatatlan a szombati Hurka portya – porta túra Tardon! A versenyző csapatok mindent megtesznek majd azért, hogy az ő hurkájuk legyen a legfinomabb, a kilátogatók számára pedig a legjobb feladat marad: megkóstolni mindegyiket.

Bővebben: Hurkát portyázna? Irány Tard!

Riasztó helyett közönség csalogató Halloween hét

Egy igazán különleges kaland részesei lehetnek azok, akik október 26 és 31.-e között kilátogatnak a miskolctapolcai Avalon Parkba, ahol minden a Halloweenről szól majd. Az alkalomhoz díszített park minden szegletében Halloweenes programok várják majd a kilátogatókat. Többek közt tökfaragó versennyel, színpadi szórakoztató műsorral gyerekeknek és felnőtteknek, arcfestéssel, éjszakai gokart bajnoksággal, de a Sörkertben is „tökös” ételeket kóstolhatnak majd. A hét programjainak szervezését a Vajtó Produkció vállalta magára.

Bővebben: Riasztó helyett közönség csalogató Halloween hét

Tízezren Göncön

Hatalmas érdeklődés mellett rendezték meg szeptember 11. és 13. között a Pálinkás Gönczi Gasztrofesztivált Göncön, az Ifjúsági- és Szabadidőparkban. A három nap alatt szervezők szerint 9-10 ezer ember látogatott ki a fesztiválra.

Bővebben: Tízezren Göncön

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program