Blog

Feltöltés alatt...

 

 

fhsdh

 

 

 

Bővebben: fhsdh

A verseny részletei

Dombfutó Versenyt és Sport Fesztivált rendez a Vajtó Produkció csapata Imolán az önkormányzattal karöltve július 9-én. A rendezvény egészen újszerű, hiszen ilyen versenyt még nem rendeztek a megyénkben.

Sportembereket, szórakozni vágyókat és családokat egyaránt várnak Imolára, ahol a verseny mellett finom étkekkel, koncertekkel és színes programokkal is készülnek a szervezők.

A sportolásra vágyók gyönyörű természeti környezetben mérhetik össze futni tudásukat a többi indulóval, a dombfutásra profi és amatőr női és férfi, illetve gyerek kategóriában is lehet nevezni, hogy kiderüljön, ki, kik az imolai domb királyai. A versenyre nevezni portálunkon, a vajtolaci.hu-n lehet majd a versenyt megelőző héten, illetve a verseny napján, a helyszínen!

 

Kategóriák:

-           női profi

-           női amatőr

-           férfi profi

-           férfi amatőr

-           gyermek

 

Táv:

300 méter, dombnak fel

 

Nevezési díj:

-           profi női, férfi a helyszínen, 1000 Ft, előnevezés 800 Ft, sportklubok, egyesületek nevezése esetén a versenyzőiknek a helyszínen is 800 Ft.

-           amatőr női, férfi 600 Ft.

-           gyermekeknek ingyenes

 

Díjazás:

-           Minden résztvevőt üdítővel és egy kis energia utánpótlással várnak a szervezők

-           A kategóriák első három helyezettje oklevelet és kupát kap, a profi kategóriák első helyezettjei két személyre szóló, egy éjszakás lehetőséget nyernek a Holt Szamos Vendégházban.

 

A versenyről és a nevezés feltéleiről érdeklődni lehet:

Hernádi Levente

70/426-7044

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az I. Taktamenti Böllértalálkozó és böllérverseny 2016 versenykiírása

Csapatok száma 6 fő versenyző.

Nevezési díj: 10.000 Huf/csapat. Bankszámlaszám: 17000019-11704430. Közlemény rovatba a csapat nevét kell feltüntetni, a nevezés így válik teljessé.

A sertéseket igény szerint a helyszínen biztosítják a versenyzők számára napi árfolyamon, mely a helyszínen szúrás után fizetendő, vagy a versenyzők hozzák magukkal.

 

A versenyt, a feldolgozást a jelenlegi jogszabályok és szakmai szabályok szerint kell elvégezni!

- A gázpalackok csak nyomáscsökkentővel ellátva használhatóak A gázelvétel fokozása céljából a gázpalackok melegítése szigorúan Tilos!

- Az állattartási és feldolgozási törvényt figyelembe véve csak elkábított állatot lehet elvéreztetni (3 percen belül). A sertések kábítása 6.30- kor kezdődik.

- A sertés bontása után Trichinella vizsgálatot végez a helyi szakhatóság, a feldolgozás csak az említett vizsgálatot követően lehet megkezdeni.

- A keletkezett veszélyes hulladékot (bélgarnitúra, szem stb.) a szervezők által biztosított műanyag zsákokban összegyűjtve a kijelölt konténerbe kell elhelyezni.

- Az állatok feldolgozása során maradéktalanul be kell tartani az élelmiszer higiéniai előírásokat.

 

A kilátogató vendégektől a kóstolójegy elfogadása kötelező, ennek ellenében kóstoltatják elkészült versenyételeiket. A csapatok a szervezők által kiadott kóstolójegyek elfogadásával és összegyűjtésével neveznek a legnépszerűbb csapat címre, melynek elnyerője nagy értékű nyereményben részesül.

A nem a szervezőktől vásárolt sertésekről a szakhatósági engedélyeket a csapatoknak be kell szerezni, ezt kérésre be kell mutatni! A csapatok késztermékek kóstoltatása során kötelesek betartani a közegészségügyi és élelmiszer higiéniai előírásokat (egyszer használatos eszközök használata melyet a szervezők biztosítanak a csapatok számára)

 

A csapatok kizárólag a helyszínen készített késztermékeket kóstoltathatják. A versenyen készített ételeket kereskedelmi forgalomba nem hozhatják!

A helyszínt 2016.02.05-én 12.00-től lehet elfoglalni, a csapatok a sátrakat, eszközöket helyszínre szállíthatják és elhelyezhetik. A helyek kiosztása szigorúan érkezési sorrendben történik. A helyszín őrzését biztosítják. A helyszín elhagyása (eszközök sátrak elszállítása) legkésőbb verseny napján 20.00-ig.

 

A csapatoknak fantázia nevet kell választani, amit a sátrakra ki kell írni. A versenyző csapatok létszámuknak megfelelő belépésre jogosító karszalagot kapnak, egyéb hozzátartozó csak a jegy megváltását követően vehet részt a rendezvényen. A helyszínen a szervezők biztosítanak: víz vételi lehetőséget, egy darab raklapot, sertést napi áron! A csapatok saját maguk biztosítják: sátrak, eszközök, dekoráció. A csapatok létszáma maximum: 6 fő.

 

A zsűri a nap folyamán folyamatosan értékeli a csapatok munkáját, az elkészült ételeket 14 óráig feltálva a zsűri értékeléséhez be kell mutatni!

Díjazásra kerül:

- a legjobb fogó pálinka,

- a legjobb forraltbor,

- a legfinomabb hurka,

- a legfinomabb kolbász.

 

Egyeztetésre minden csapat keresse Dávid László szervezőt: 06-20/4833209 illetve a www.vajtolaci.hu oldalon kaphat felvilágosítást.

 

Kemencében sült a pisztráng és a süllő

Ahogy beszámoltunk már róla, a Vajtó Produkció forgatja az M4-en futó Pecatúra magazin borsodi, Jakó László szakújságíró által készülő részeit. A héten egy különleges rész forgatási munkálatai történtek: Laci kemencében sült, szilvalekváros-göngyölt süllőfilét készített snidlinges batáta körettel, valamint fűszeres vajban sült pisztrángot cukkínivel, pirított mogyoróval.

Bővebben: Kemencében sült a pisztráng és a süllő

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program