Turisztikai videók

Éppen egy éve forgott a film Montenegróban

Ahogy arról már beszámoltunk, ismét lehetősége adódik az érdeklődőknek egy nem akármilyen kalandban részt venni: Montenegróban, a Durmitor nemzeti park területén vehetnek részt motorosszán túrán a MotoAvantura csapatával. Tavaly mi is kipróbáltuk a motorosszánt és egy kisfilmet is forgattunk Montenegróban – pont egy éve.

Bővebben: Éppen egy éve forgott a film Montenegróban

Magyarország első gasztro-ízutazása

Vajtó Laci, a megye speakere is csatlakozott Magyarország első kerékpáros gasztro-kalandjához, amelynek során három nap alatt 121 kilométert tekernek a résztvevők és kilenc települést érintve kóstolják meg Borsod-Abaúj-Zemplén legfinomabb ételeit. A három napról egy kisfilmet is készítettünk.

 

Bővebben: Magyarország első gasztro-ízutazása

II. Miskolci Kocsonya Farsang

A II. Miskolci Kocsonya Farsangon forgattunk egy kis turisztikai videót, ahol négy napon keresztül volt szerencsénk a neves fellépőket filmezni, vagy velük interjút készíteni. Érdemes belekukkantani a videóba, hiszen  hűen tükrözi a rendezvény hangulatát.

Montenegrói Motorosszán túra

A Motoavantura csapat híres a motoros túrák szervezéséről, de az idén télen valami egészen új dologgal rukkoltak ki, hiszen motorosszán túrát kezdtek el szervezni Montenegró hegyeiben. Gondoltuk ez egy nem mindennapi esemény, nekünk is ki kell próbálnunk, így nekiindultunk autóval Horvátországnak, Bosznia-Hercegovinának, majd megérkeztünk Montenegróba, ahol belevágtunk a túrába. Hogy ott mi történt, az kiderül a kisfilmből:

Kalandok Észak-Cipruson

A VIVA Travel szervezésében már könnyedén el lehet jutni Észak Ciprusra, a sziget török oldalára, és el sem hinné az ember, hogy mennyi különbség van a két oldal között. Elindultunk felfedezni Észak- Ciprust, hogy aki esetleg úgy döntene, hogy ott tölti el a nyaralását, tudja hová is érkezik. Az egy hét alatt voltunk fesztiválozni, várost nézni, régészkedni, süteményezni, de még borbélynál is. Egy 20 perces kalandozásra hívunk titeket ezzel a videóval, amiben megtekinthetitek Észak Ciprust.

 

http://youtu.be/duYORuDUF8g

SzeptemberFeszt

Budapest talán legnagyobb ingyenes rendezvénye a népligetben, ahol 6 színpad várja minden év szeptember első hétvégéjén a szórakozni vágyókat számos ismert fellépővel. A rendezvény igazi varázsát viszont nem ez adja, hanem a számos kísérő esemény, ami tényleg minden igényt kielégít, hiszen a lovas hagyományőrző bemutatók mellett, tuning autós találkozó, pörköltfőző verseny, harci játékok és számos más érdekesség várja a szórakozni vágyókat.

Monoki Babfesztivál

Azt tudjuk, hogy Kossuth Lajos Monokon született, de azt kevesen tudják, hogy Mátyás királyunk is járt Monokon egy időben, egy vadászat miatt ugyanis arra tévedt, és ott babbal kínálták, így pár éve a település vezetősége úgy döntött, hogy ezt a gasztronómiai legendát megörökíti és tovább viszi, így született meg a Monoki Babfesztivál, amiről egy kis összefoglaló turisztikai filmet is készítettünk.

Tiszacsegei Lovas Napok

Rekordmennyiségű töltött káposzta, fogathajtó verseny, lovas kaszkadőrök, betyárok, és jó hangulat. Ez jellemezte leginkább Tiszacsegén a Lovas Napokat, amiről mi is forgattunk egy kis turisztikai filmet.

Bükkaranyosi Poeltenberg Napok

Igazi gyöngyszem a rendezvények között, hiszen itt igazán utazhat az időben az aki szeretne. Számos huszár regiment találkozik ilyenkor, viszont van a rendezvényen betyár, csikós, korabeli vadász, ágyútöltő, honfoglaló magyar, sámán, és számos más hagyomány őrző. Színes kis rendezvény aminek kétévente részesei lehetünk a festői szépségű Bükkaranyoson.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program