Rendezvényvideók

Rendkívül fontos az elő, utó, és közbeni kommunikáció egy-egy rendezvénynél, hiszen plusz bevételeket hozhat a szervezőknek árusoknak, illetve plusz élményeket, vásárlási lehetőséget az oda érkezőknek. Erre jók a videós összefoglalók, melyek képileg is megmutatják az adott rendezvény különböző elemeit. Többnapos fesztiváloknál érdekes, hogy az első nap összefoglalóját már aznap este, vagy másnap reggel meg lehet nézni, így aki első nap még nem jutott ki képet kap arról mi zajlott és kedvet kaphat kimenni. Átfogó tájékoztatás ez a szervezőknek és a vendégeknek egyaránt.

Futball kupán mérkőztek meg

Harmadik alkalommal rendezték meg a Borsodi Cégek Sportrangadója jótékonysági rendezvényt. Videós összeállításunk a labdarúgó kupán készült.

Streetball torna a sportrendezvényen

Harmadik alkalommal rendezték meg a Borsodi Cégek Sportrangadója jótékonysági rendezvényt, amelynek támogatottja a miskolci Gyermeksebészeti, Traumatológiai és Égési Osztály. Videós beszámolónk a streetball kupáról:

 

Drónvideó az Ősfa Fesztiválról

Drónnal is dolgoztunk a bükkábrányi V. Ősfa Fesztiválon, melynek meg is lett az eredménye. Ilyen és ehhez hasonló anyagok is készülhetnek egy eseményen.

 

Így győzött az elektromos gokart

Ahogy arról már beszámoltunk: nem nagy meglepetésre az elektromos gokart volt a gyorsabb azon a tesztelésen, amelyen a hamarosan megnyíló miskolctapolcai Avalon Park járműve egy hagyományos, benzines géppel birkózott meg. A pilóták sem voltak akárkik: Bús Edina, kétszeres Lotus Ladies Cup Champion és Bessenyey Zoltán kétszeres rally Európa bajnok csapott össze az aszfaltcsíkon. Íme az Abaúj TV anyaga az eseményről.

 

V. Hernád Fesztivál

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program