Filmforgatás az éjszakában

Történetének talán legerotikusabb reklámfilmjét forgatja a Vajtó Produkció stábja a napokban a Mandarin Night Club és Striptease Bárban.

A Mandarin Night club 1999-ban nyílt meg azzal a céllal, hogy minőségi szórakozási lehetőséget nyújtson a miskolci éjszakában. Ahogy Kiss Attila tulajdonos mondja, a vendégek nagy része elégedetten távozik, sokan járnak vissza rendszeresen. Minden külhoni országból fordulnak meg a bárban külföldiek és belföldről is nagyon sok helyről érkeznek a vendégek – a fővárosból csak úgy, mint a régió nagyvárosaiból, vagy településeiről. Az igazán meglepő pedig az, hogy nem csak urak, hanem hölgyek és párok is.

A sikert egyrészt annak tudja be, hogy a Mandarinban 14 lány dolgozik, ami messze a legmagasabb szám a régióban. Ugyanakkor nagyon korrekt árakat találnak a betérők és az elszámolás is korrekt, nincsenek túlszámlázások, vagy rejtett költségek. A korrekt elszámolás, valamint az igényes kialakítás miatt a bár szerepel a külföldieknek leginkább ajánlott vendéglátóhelyek listáján.

Sőt! A night klubokkat tömörítő világszervezet 2014-ben a Mandarint választotta az év bárjának Magyarországon. A megmérettetés során több szempontot is figyelembe vettek, ezek közé tartozott a korábban említett korrekt elszámolás és árak is.

Kiss Attila most úgy döntött, reklámfilmet is készített a bárnak, ehhez pedig a Vajtó Produkció csapatát kérte fel. A forgatás már elkezdődött és hamarosan a végeredmény is látható lesz majd, betekintést adva a bár egy estéjébe azoknak is, akik még nem jártak ott. Érdemes lesz tehát megnézni.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program