Így készültek a finomságok a Csülökfesztiválon

Látványkonyhával és sztárséfekkel is találkozhattak azok, akik kint voltak a II. Mezőzombori Csülökfesztiválon, ahol valóban minden az ételekről és a főzésről szólt. Kisfilmünkben most bepillantást lehet nyerni abba, hogyan készültek a finom falatok.

Második alkalommal rendezték meg a Csülökfesztivált Mezőzomboron, melyen a látványkonyhában Czanik Balázs fittnessguru, Bárczi Tamás a Leves Gasztroműhely séfje és a Tetovált Séf, Serényi Zsolt is megmutatta mit tud. Emellett majd harminc csapat versenyzett a bográcsok mellett, több konyha volt jelen sátorral és a 3000 adagos csülkös bab is elkészült délutánra az ország legnagyobb bográcsában. A Konyha TV pedig műsorral jelentkezett a helyszínről.

A látványkonyha konyhai berendezéseit, főzőlapjait, edényeit, eszközeit a Zepter International biztosította, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy látványos főzés mellett finom ételek szülessenek. Ami még egészséges is, hiszen mint Héthy Tamás, a cég országos brand managere mondja, a termékeik az egészséges táplálkozás köré épülnek, így szívesen jelennek meg olyan gasztro rendezvényeken, mint amilyen a Csülökfesztivál is volt. Nagyon sokan érdeklődtek a látványkonyha sátránál és ennek megfelelő volt az érdeklődés a Zepter termékei iránt is, így a manager szerint egy rendkívül sikeres együttműködés valósult meg Mezőzomboron, amelynek lehet folytatása is.

Úgy tudjuk a Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Nap lehet az legközelebb január 16-án, ahol újra a Zepter edényeiben készülhetnek majd a finomságok. Addig is nézzük, hogyan is készültek a finomságok:

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program