Eredeti olasz tészták Miskolc szívében

Márciusban nyitotta meg kapuit a belvárosban Miskolc első tésztaétterme, az olaszos és családi hangulatú Pasta Pietro. Az étterem rövid idő alatt a miskolciak egyik kedvenc helyévé vált, hogy miért, arról mi is megbizonyosodhattunk.
  

Minden nap, négyféle tésztával találkozhatnak a betérők Miskolc egyetlen tészta éttermében a Széchenyi 35 alatt, a kapualjban, ahol kellemes olasz környezetben naponta változó menüvel várunak mindenkit.
Ha valaki tényleg laktató, de egészséges ételre vágyik, akkor ide valóban érdemes benéznie, mielőtt kiválasztja, mit is szeretne ebédelni, ugyanis garantáltan itt kapni a legnagyobb tészta adagot a városban: egy adag bizony majd fél kiló.

Ahogy Albók Péter tulajdonos, üzletvezető mondja, úgy gondolták a máshol látottak alapján, hogy érdemes Miskolcon is egy tészta éttermet nyitni, ehhez hozzájárult az, hogy maga is nagy tészta rajongó. Tipikus olasz ételeket szerettek volna, mint amilyen a carbonara, de gondoltak a megszokott ízvilágokra is, így került be például a kínálatba a hawai tészta.

Ugyanakkor az is egy lényeges szempont volt, hogy a legjobb minőségű és friss alapanyagokból készüljenek az ételek, így a tésztát például minden nap maguk készítik egy speciális tésztagéppel, méghozzá olasz durumlisztből. De az egyébb alapanyagokat is minden nap frissen szerzik be, a fűszerek például élő, zöld növényekről kerülnek a tésztákra.
Nem csoda, hogy egyre többen választják a Pasta Pietrot, amikor enni szeretnének egy jót, ehhez a hangulatos étterem belső mellett kiszállítás is rendelkezésre áll.
A Pasta Pietrot elérheted itt.

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program