Reklám filmek

Egy este a night clubban

Szeretne bepillantást nyerni egy night club egy estéjébe? Itt a kitűnő alkalom, a Vajtó Produkció által készített kisfilmben, ami a Mandarin Nigth Clubban készült.

Bővebben: Egy este a night clubban

Ezt láttuk az Avalon Parkban

Színvonalas, egész napos kikapcsolódást és szórakozást nyújt a családok és baráti társaságok részére a miskolctapolcai Avalon Park, amelynek megnyitóján mi is ott voltunk, és, ha már ott voltunk, mindent ki is próbáltunk. Közben pedig forogtak a kamerák is persze.

 

Leteszteltük az új Opel Corsát

Kipróbáltuk a legújabb Opel Corsát a Szuperinfó főszerkesztőjével, Maros Évával. Az ötödik generációs Corsa, külső és belső tulajdonságai is megváltoztak, ez már nem egy kis-, hanem inkább családi autó.
 

Mint Éva elmondta, nagyon kényelmes és könnyen kezelhető az autó, ami stabil és jó az úttartása is. Dicsérte a bluetooth-os kihangosítást. Véleménye szerint kicsi, vagány, sportos autóról van szó, ami mindkét nem számára tartogat meglepetéseket.
Tekintsd meg személyesen is a miskolci Opel Sajóban!

 

Dr. Relax Babzsák és a Lada

Egy egészen fura reklámfilm, amiben a Dr. Relax babzsákjainak kényelmét szeretnénk bemutatni, így vettünk egy pár ladát, egy parkourost, egy adag goprot, meg egy drón helikoptert. Azt , hogy ebből mi jött ki már csak a videóból tudhatjátok meg:

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program