Dokumentumfilmek

Olaszliszka

Olaszliszka a Bodrog partján fekszik, csodaszép település ami egy ideig a média miatt egy szörnyű eseményről volt híres, majd jött egy polgármester aki élhető, gyümölcsöző települést csinált. Érdekes, hogy az előző polgármester a jól felépített munka után úgy tért vissza, hogy azzal kampányolt: Nem kell dolgozni, anélkül is adunk pénzt. Kerekes Attila az elmúlt 4 év polgármestere vezetett körbe az ő Olaszliszkáján minket.

Mezőzombor

Mezőzombor település már a Hegyaljához tartozik, csodás szőlődűnék, hatalmas rendezvénypark, a környék legszebb tava: a Bortó, és számos más turistacsalogató elem teszi igazán kívánatossá a települést. Kisfilmünkből kiderül miért is meglátogatni egy-egy kirándulás alkalmával.

Tolcsva bemutatkozó film

Tolcsva a Tokaj Hegyalja egyik legjelentősebb területe, hiszen számtalan borospincéje, elképesztő gasztronómiája, és csodás tájai mindig elragadják a turistákat, akik jönnek is szép számmal a településre. Kevesen tudják, hogy milyen értékek rejlenek a föld alatt, hiszen a pincékbe olyan borokat is találunk, ami az 1. illetve a 2. világháború előtt készültek.

Alsóvadász bemutatkozó film

Alsóvadász egy nehéz helyzetben lévő aprócska település a Cserehát kapujában Szikszó mellett, ahol számos nehézséggel kell megküzdeniük az ott élő embereknek, ennek ellenére mégis szeretik, hiszen csodás hangulata van. Egy kisfilmben mutatjuk be Alsóvadász szépségét, nehéz helyzeteit, amiben Szemán János polgármester is interjút ad.

 

 

Monok bemutatkozó film

Monok Kossuth Lajos szülőfaluja, ami most is a történelmi helyeiről, legendáiról híres. Készítettünk egy kisfilmet a településről, és annak polgármester asszonyáról, aki nem csak a múltról és a hagyományokról beszélt nekünk mialatt körbevitt a településen, hanem a jövőről, és a tervekről, beruházásokról is.

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program