A Biczó csárdáról Sheyla Bonnick énekesnővel

A Boney M énekesnője elkísérte a Vajtó és a Világ stábját, hogy együtt mutassuk be Nektek a Fülöpszálláson található Biczó csárdát és a Lovaspanziót. A videóból az is kiderül, hogy mi Sheyla kedvenc étele.

 

 

 

A Biczó Csárda & Lovas panzió az Alföld szívében, Kecskeméttől alig félórányira, az 52-es számú főút mentén, a Kiskunsági Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében helyezkedik el. Az elmúlt évek során számos sikeres rendezvénnyel a hátuk mögött sikerült bebizonyítaniuk, hogy érdemes őket választani.

 

A Csárda tökéletese helyszíne, családi és társasági eseményeknek, esküvőnek, báloknak, ballagási ebédnek, osztálytalálkozónak, bankettnek, születésnapnak. Változatos elrendezésű 50 fős kistermük, 100 fős borospincéjük, 150 fős muskátlis termük,vagy 300 fős éttermük a családi rendezvényeken túl kiváló helyszínként szolgál vállalati rendezvények, konferenciák, fogadások, évzáró partik, bor és pezsgőkóstolók, csapatépítő tréningek, családi napok megtartására is.

 

Különtermeik technikailag jól felszereltek, rendelkeznek projektorral, hangosítással. A kerthelyiségük további 300 fő befogadására alkalmas, amelyet árnyas fák, hatalmas zöldfelület, rengeteg virág és egy kültéri kemence tesz még hangulatosabbá. A gyerekeket pedig modern játszótér, homokozó és trambulin várja.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program