Itt a nevezési feltétel a Bekecsi kolbásztöltésre

Új gasztronómiai rendezvénysorozatot hoz létre 2019-ben Bekecs település önkormányzata, hiszen szeretnék a helyi közösségeket jobban összefogni, több alkalmat teremteni a találkozásokra, közös megmozdulásokra, esetleg a Bekecsről elsztármazottak hazahívására. Első állomásként egy télűző rendezvényt sikerült megszervezni a polgármesteri hivatal előtti vadonat új téren, ahol kolbászt is tölthetnek a vállalkozó kedvű csapatok. Itt megtekinthető a versenykiírás:

 

 

 

Egyre jobban alakulnak a közösségek Bekecsen, aminek helyet kell adni, mind rendezvényeken, mind pedig épületekben.- mondta el Bodnár László polgármester, aki azt is hozzátette, hogy a rendezvénysorozattal az a cél, hogy ezekhez a közösségekhez mégtöbben csatlakozzanak, valamint, hogy a bekecsiek jól érezzék magukat, kikapcsolódjanak. Egyre több közösségi épület is megújul Bekecsen, így a rendezvényeken kívül különböző kisebb eseményeket, klubfoglalkozásokat is le lehet bonyolítani, így a helyieknek számos program lehetőségük lesz a településen. A polgármester azt is elárulta, hogy szeretné fel eleveníteni a régi legendás Bekecsi Majális hangulatot, és a szeptemberi falunapot is egyre jobban szeretné kikerekíteni. 

 

Programokban tehát nem lesz hiány Bekecsen, érdemes benevezni a versenyre, hiszen jó kis családi, baráti, vagy közösségi program lehet egy kolbásztöltés, vagy a forralt bor főzés.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program