Kató néni konyhája a Csabai Disznótoroson

Kató néni nevét talán már mindenki ismeri az országban, hiszen a Szeszélyes Évszakokban már sokan megszerették Ihos Józsefet humoráról, karakterétől. Ő volt az egyetlen férfi az országban, akit mindenki nőként ismert meg. Most szombaton egy régi klasszikus műsor elevenedik meg a Gárdonyi Művelődési házban Hejőcsabán, hiszen délben a legendás Kató néni konyhája kerül majd a színpadra.

 

 

 

 

Ihos József és Vajtó Laci, vagyis a Kató néni Konyhája formáció már elérhető a rendezvényekre, ami azért is érdekes, mert a páros nem csak nevettet, hanem főz is méghozzéá érdekesebbnél érdekesebb ételeket. Hejőcsabán a Gömör térségből ismert gujkát fogják elkészíteni, és megkóstoltatni az emeberekkel. Az egy órás gasztro kabaré egyébként nem most született, hiszen annak idején Antal Imre legendás műsorában a Szeszélyes Évszakokban már bemutatkozott Kató néni és Iluska néni, akik főztek, és minden háztályi dologból viccet csináltak. Közel 20 év után kerül megint nagyközönség elé a produkció, modern viszonylatban, aktulis poénokkal, és háztáji dolgokkal, mert a ház körül mindíg akad valami érdekesség.

 

 

Az interaktív szórakoztató gasztro kabarét február 2-án Miskolcon a Gárdonyi Művelődési Házban nézhetik meg a szórakozni vágyók. A Kató Néni Konyhája vár mindenkit szertetettel egy kis szórakozásra.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program