Vásározók utcája, szakmai zsűri, és 11 csapat

A IV: Taktamenti Böllérviadal egészen érdekesnek ígérkezik, hiszen komoly szakmai zsűri, figyeli majd a csapatok teljesítményét, lesz munkájuk, hiszen rekordszámmal neveztek a disznóölésre. Az idén 11 csapat méri össze az erejét, és küzd meg a szakmai és a közönség díjért. A malackákat már reggel 06:00-kor hozzák a rendezvény területére.

 

 

Az idei versenyen is mint az előző években, ahogyan az lenni szokott két fronton versenyezhetnek a csapatok, hiszen a közönségdíj 100.000 Ft, amit az a csapat vehet át, akik a legtöbb kóstolójegyet hozzák vissza a szervezőknek. A szakmai díjat, pedig a zsűri adja majd át azoknak, akik a legjobban teljesítettek.

 

A zsűri elnöke: Csányi Sándor - a Szolnoki Gulyásfesztivál főszervezője, a magyar gulyáskirály

                         Krupánszki Béla - a Kukori Húsáruházlánc tulajdonosa

                         Sélley Attila        - a Kukori Húsáruházlánc élelmiszer vezetője

                         Poráczki András - A magyar népi hagyományok sütő főző mestere

 

Érdekesség, hogy az idén nem csak a csapatok száma lesz különleges, hanem a vásározók is, hiszen a rendezvényen lévők számos érdekesség közül válogathatnak. Így lesz kalap, parajdi sóbol észült eszközök, sálak, sapkák, cukorkák, aszalt gyümölcsök, játékok, pálinkák, büféáru, lepény, parázson készült kürtős kalács, póniló, vesszőkosarak, és még számos olyan dolog, amit itt a Böllérviadalon lehet majd beszerezni.

 

 

Már csak pár nap és találkozhatunk kedvenc előadóinkkal is, hiszen a 3+2 zenekar, és Tamáska Gabi is szórakoztatja majd a nagyérdeműt, a Prügyi duóval együtt. Nem érdemes kihagyni az idei viadalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program