Megvan az X-Faktoros fellépő a Böllérviadalra

A döntősök neveit írták sokan a legutóbbi poszt alá, így megkerestük őket, és Tamáska Gabi elvállalta a fellépést, eljön böllérkedni, vagy legalábbis a bölléreknek énekelni január 26-án a Taktamenti Böllérviadalra. A legjobb női hangja az X-Faktornak tehát biztosan ott lesz Prügyön, és nem csak találkozhattok vele, de az ügyesebbek egy-egy közös szelfit, vagy egy autogrammot is levadászhatnak.

 

 

Az énekes a válogatón Lukas Graham dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az I Wish című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t. Tudtuk meg a produkció oldaláról. Gabit sokan megkedvelték a műsor alatt, hiszen mindenki tehetségesnek, de kissé rutintalannak gondolta, hiszen saját bevallása szerint is még csak egy rotációs kapa kupán lépett fel. A műsorban viszont profi énektanárokkal, sminkesekkel, koreográfusokkal, egyszóval szakemberekkel dolgozhatott, akik sokat alakítottak hangképzésén, megjelenésén, mozgásán. Igy az élőshow formációkban estéről estére, hétről hétre egyre profibb produkciókban láthattuk őt.

Azóta Gabi hivatalos videóklipben is szerepel:

 

Most január 26-án pedig Prügyre érkezik, ahol a IV. Taktamenti Böllérviadalon fog énekelni, az X-Faktor rajongók nagy örömére. Nem érdemes kihagyni, már most be kell tervezni a naptárba.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program