Petró Dalma est az Avalon Parkban

Önálló est keretein belül lép fel Petró Dalma az Avalon Park ristorantéjában január 12-én este 20:00-tól. Az Avalon Park neve, égisze az évek során összefonódott a minőségi kikapcsolódással, szórakozással, szinte tökéletes gasztronómiai élményekkel. Ezekhez természetesen a legkiválóbb előadók nyújtanak hétvégéről hétvégére felejthetetlen éményeket. Az idén Dalma is bemutatkozik, bár nem ismeretlen már a parkban, hiszen meseelőadását már többször élvezhették a gyerekek a Maya játszóban.

 

A zenei est mint ahogyan lenni szokott ingyenes, viszont egy előzetes asztalfoglalás mindenképpen szükséges, hiszen mint említettem a program közben az Avalon Park pincérei különböző gasztronómiai fogásokat tálalnak majd fel. Dalmáról érdemes megemlíteni, hogy két féle műsorral látható az idén, egy Walt Disney dalokból álló interkatív gyermekműsorral, illetve egy ismert előadókból, és nemsokára saját dalokból álló könnyűzenei repertoárral várja majd a rajongókat, játszani szeretőket. 

 

A későbbiekben tervben van egy akusztikus, és egy nagyobb zenei formció felállítása is, mind a gyermekműsor, mind pedig a felnőtt programban, de ezekről részleteket majd későnn olvashattok.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program