Ingyenes a nevezés a Böllérviadalra

Ingyenessé tette a csapatok nevezését a Taktamenti Böllérviadal szervező csapata, akik az idén is szeretettel várják a jelentkező csapatokat. Az évről évre egyre több nevező most is igaz, hiszen már 10 körül jár a nevezett csapatok száma. A legnépszerűbb 6 fős tásraság a rendezvény végén 100.000 Ft nyereményt vehet át, a szakmailag legjobb pedig különleges szakmai ajándékokban részesülhet. Érdekesség, hogy az idén január vágén: 26-án szombaton tartják a viadalt, remélve, hogy szép télies idő vár a böllérekre, a kilátogatókra, na meg persze a malackákra. Itt a versenykiírás:

 

 

 

A képen található a versenykiírás, ezt végigolvasva, elfogadva kell a csapatoknak jelentkezniük. A szabályok be nem tartásával, a csapatokat kizárhatják a versenyből, így érdemes majd odafigyelni minden pontra. A rendezvényt egyébként már negyedik alkalommal szervezik meg a Vajtó Produkció stábja, és az önkormányzat közösen, és a gasztronómiai dolgokhoz természetesen vásározók, és színpadi programok is járnak, annyit már lehet tudni, hogy idén a 3+2 zenekar mulattatja majd a böllérkedésben megfáradt csapatokat, és a kilátogatókat, de hogy milyen előadók lesznek még láthatóak a rendezvényen, azt csak később árulják el a szervezők.

 

A IV. Taktamenti Böllérviadal vár minden kedves vendéget, böllércsapatot szeretettel 2019 január 26-án Prügyre a szokott helyszínre: a sportpályára.

 

Egy kis ízelítő a rendezvényből: ilyen volt az első böllérviadal: 

 

 

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program