Handa Bandi bőrébe bújik Király L. Norbi

A népszerű Leeoney toones mesehőst már talán nem kell bemutatni a gyerekeknek, és a mesenézőknek, hiszen ő az aki Tapsi Hapsit sok-sok alkalommal megpróbálta a bajszával, és puskájával elkapni. Handa Bandit idén decemberben Király L. Norbi testesíti meg az Avalon Park miskolci mikulás műsorában.

 

 

 

 

 

Norbit a jelmezpróbán értük utol, aki elmondta, hogy egészen különleges feladat elé állt, hiszen egy sokak által ismert mesehőst kell megformálnia, amely karakterhez leginkább a hangja illik, hiszen Handa Bandinak kicsit rekettes férfias hang áll jól. A csavar a dologban, hogy Handa Bandi énekelni is fog, és még sokminden más olyan dolgot ami rá jellemző, de részleteket nem árulhatott el a műsorról. - Hetek óta készülök felvenni a szerepet, és nézem az előző meséket, hogy bele tudjam élni magam a szerepbe, remélem olyan alakítást tudok majd nyújtani, amiről nem tudnak majd megkülönböztetni a rajzfilmbeli Handa Banditól- árulta el oldalunknak Norbi, aki azt is hozzátette, hogy december 1és 9 között összesen 38 előadás erejéig tekinthető majd meg Miskolcon.
 
 
Érdekesség, hogy a Miskoci Avalon Parkban minden éven készülnek valamilyen kiemelkedő Mikulés programmal a szervezők a gyerekeknek, és a családoknak. A nyitástól számított első két évben az eredeti Finn Mikulés látogatott el a parkba, és találkozhattak vele a legkisebbek. Tavaly a Varázslatos Mesebirodalom elevenedett meg, hiszen több mesehős: Willy Wonka, Elza hercegnő, a Pókember, a Mancs őrjárat, és a Grincs várta a családokat, közel 1 órás élőszereplős műsorral, hihetetlen díszletekkel, és efektekkel kiegészítve.
 
 
 
A show az idén sem marad el, hiszen Han Solo, Amerika Kapitány, a Fekete Párduc, Robin Hood, Dér Jankó és még számos mesehős várja a gyerekeket, egy több mint egy órás elődásra, amit az Avalon Parkban élhetnek át Miskolcon. Ennek a showműsornak a részese lett Norbi, aki az idén első alkalommal csillogtathatja meg tehetségét Handa Bandi szerepében.
 
 
 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program