Jótékonysági rendezvényen lép fel Norbi

A polgári állás, az interaktív történelemóra, és az új zenei karrier mellett a jótékonykodsra is van ideje Norbinak, aki ha pénzel nem is, de dallal, előadással szeretne segíteni azoknak akiknek tud.

 

 

Jótékonysági rendezvényre kérték fel Király L. Norbit, aki örömmel mondott igent erre a nemes feladatra, ahol egy sérült kisfiúnak gyűjtenek Budapesten a Csii Művelődési Központban október 19-én este egy koncert rendezvénnyel. - Nem nagy áldozat megjelenni, és elénekelni a dalokat, ha azzal segíthetek másokon - mondta el Norbi, aki azt is hozzátette, sajnos anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy pénzzel támogassa, de mint előadó, szívesen segít, reméli hasznos lesz, és a befolyó összegből valóban sikerül jobbá tenni egy gyerek életét.

 

 

 

A Csili Művelődési Házban így október 19-én este kátható, hallható lesz Király L. Norbi, ami azért is érdekes, mert a fővárosban már rég nem mutatkozott az énekes. Mióta újra elkezdett koncertezni leginkább vidéken lépett fel, annak ellenére, hogy mindennapi életét, és hétköznapi munkáját Budapeseten tölti.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program