Esküvői nyílt nap a múzumban

Különleges nyílt napot tart a hzasságot tervező pároknak Miskolcon a Herman Ottó Múzeumban a Lara Esküvőszervező cég. Az érdekessége a rendezvénynek, hogy a nyílt napon a Lara összes funkcióját megtekinthetik kipróbálhatják, tanácsot kérhetnek azok akik eljönnek, és még kedvezményeket is bezsebelhetnek. 

 

 

 

Kiemelkedő szolgáltatásokat ígér a Lara Eskvőszervező cég a házasulandóknak, hiszen az esküvőszervezés szinte minden területén kaphatnak tanácsokat azok akik kilátogatnak a nyílt napra. Mi is az az esküvőszervezés? Merül fel a kérdés. Ilyenkor az első a helyszín, és a ceremóniák időpontjának összehangolása, ami azért valljuk be nem kis feladat. Elsőre elmegyünk a hőn áhított helyszínre, hogy megvalósítsuk álmainkat, majd kiderül, hogy csak 2022 - re tudnak időpontot adni, akkor is csak péntekre, majd jön a leglehetetlenebb időpont, a polgári szertartásra. Kicsit ugyan túlzok, de amikor az ember éppen szervez, akkor jönnek a váratlan akadályok. Mi lesz most az álom esküvővel? merül fel a kérdés: nincs időpont, mi legyen.

 

Menjünk tovább, szervezzünk valami mást, jöhetnek az álomfotók, videók, amiket szeretne az ember az esküvőjéről, mert ugye a celebeknél olyan szép volt, volt benne drón, meg lassítás, meg közeli, nekem is ilyen kell. Ki a jó fotós, kell egy komplett stáb? Vagy elég ha a vőlegény apukája fotózik, mert most akciósan vett a Média Marktban egy nagyon szuper kamerát, olyan kijövős izével az elején???? Újabb jó kérdés, és a meglepetés az árakon kívül nem itt jön, hanem majd a videó, fotó átadásnál keletkezik. Na de hol vagyunk még, hiszen ember legyen aki eldönti, hogy most zenekar kell, vagy D.J. A D.J kevesebbet eszik, de nagyi meg a mulatósra táncol csak. Örök dilemma: láttam már olyat is hogy volt ez is az is:) Na mindegy lépjünk ezen túl, mert enni is kellene valamit a lagzin: de jó kis falatkák meg ez is finom az is finom: na de mennyibe kerül ez 100 embernek te jó ég annyira nem is volt jó az a falatka, ott maradt a vége a fogam között.

 

Ennyi kaland után már csak az apróságok vannak: vőfély/ceremóniamester: - Arra jó a Pisti - akasztunk botot a nyakába

                                                                                                                          - Dehogy jó nincs foga, görbe a lába

                                                                                                                          - Akkor jöjjön: huhh de drága, ez is eszik, mé nem marad reggelig?

 

Hajjaj, és akkor még menni kell meghívni mindenkit, amihez meghívó is kell, na meg persze ültetőkártya, dekoráció: apám ezt úgy oldotta meg, hogy maradt lufi a szülinapi buliból, virágot meg vágunk nagyanyádnál. Minek a dobócsokor, ugyis csak eldobná. Az ember csak látja a családi vitákat egy-egy dolog körül. Ebből mi lesz??????? Két hónap és lagzi a Kovácsék most szólnak nincs hol aludni, most mi lesz, és még esznek is. Dekoratőr kell, szállás kell. A szállásra nem tud elmenni, megitta apád guggolós pálinkáját. Miost ott guggol. - Hívjunk TAXI-t-huhh de drága, jöhetne már a menyasszonytánc.

 

Sütemények, eskövői torta: a sütiért is fizetni kell? hagyjad drágám csinál nagyanyám ingyen - jobb a háztáji. Ez is egy nagy dilemma, egyszerűbb gyorsabb megrendelni megvenni, de azért a házias ízek is elkélnek a lagzin, ennek kérdésére is választ lehet kapni, hiszen sok olyan házi sütő fözö mester van akik úgy készítik, ahogyan azt nagyanyáink tették. Na de ott van még a torta: legyen 10 emeletes, és különböző ízekben, és az ízek fizessenek közös költséget.:) A  torta kiválasztása is fontos dolog, és érdemes megkóstolni milyen lesz a belseje, hiszen lehet hogy kívül szép belül viszont nem olyan amit akartunk, és ez már csak az esküvőn derül ki. Egy szervező mindg tudja, hogy a pár milyen tortát szretne milyen ízléssel, és tudja, hol lehet azt megtalálni.

 

Na igazából visszatérve a valóságba, sok-sok olyan apró pont van az esküvő szervezése körül, ami elronthat, vag széppé tehet egy napot. Egydolog fontos: ezt a napot érdemes olyanokra bízni, akiknek ez a szakmájuk, és ezt leinformálhatóan, referenciákat bemutatva évek óta tökéletesen végzik. Ilyen a Lara Esküvőszervez cég, akik képesek egy ilyen káoszból, életünk legszebb szervezős évét, csodálatos időszakát, tökéletes lagzit, és nászutat szervezni. Ezért érdemes a hétvégén a nyílt napra kilátogatni, és hasznos informciókat szerezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program