Egyre több a fellépés: Norbi hétköznap dolgozik, hétvégén énekel

A rajongók egyre többet láthatják Norbit az országban fellépni, hiszen a munkja mellett Király L. Norbi átgondolt, őj zenei karrierbe kezdett, melynek első állomásaként egy új koncertprogrammal járja az országot, és szinte minden hétvégére jut egy-egy fellépés.

 

 

 

Érdekesség, hogy az egykori X-Faktor döntős egy időben sikertelenül keresgette a saját stílusát, és zenei karrierjét, de rájött arra, hogy előbb magánéletét kell rendbetennie, ahhoz, hogy később a nagy szerelem: a színpad, és a zene is sínre kerüljön. Ennek érdekében polgári foglalkozást keresett magának, és a hétköznapokon dolgozik, napi 8 órában, olykor még túlórázik is, ha az élet úgy hozza. A hétvégék viszont szabadok, így azokat a zenei karrier építésére tudja fordítani. Összeállt egy új koncertprogram, bár még zenekar nélkül, de már vokállal, később nagy terv élőben játszani majd az X-Faktorban elénekelt, és a sajátkezűleg megírt dalokat. Videóklippel is jelentkezik majd Norbi, hiszen tavasszal indul majd útjára egyik saját irománya, amiből egy igazi nyári dallam is született a próbateremben. - Jó érzés újra színpadon lenni, főleg úgy, hogy tudom hova tartok, mi a célom. - mondta el portálunknak Norbi, aki azt is hozzátette, hogy fontos a célok kitűzése, amit akkor tanult meg, amikor nehéz helyzetekbe került. -Kis cél, kis hiba - ahgyan azt Mel Gibson is mondta a Hazafi című filmben - idéz Norbi - cél volt a biztos munka, ez sikerült, újabb cél a zenei karrier, ennek első fokán vagyok most, és nagyon szeretnék lépegetni felfelé.
 
 
Norbival leghamarabb Újcsanáloson találkozhatunk, ahol egy különleges duettet is lthatunk majd, de ez még egyelőre titok. Nagy meglepetés lesz annyit már el lehet árulni, aki nem szeretne lemaradni róla, annak szeptember 29-én érdemes lesz ellátogatni a Borsod megyei Újcsanálosra, egy igazi tökös napra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program