Programajánlók a hétvégére

Számos program várható Miskolcon és környékén a hétvégn is, így aki kirándulni, vagy fesztiválozni, sétállni szeretne, az megtalálja majd a neki megfelelő rendezvényt. Az Avason már csütörtökön elindul a Borangoló, de az Avalon Parkban is gondolnak a Pünkösdi hosszú hétvégére, Bekecsre pedig gyermeknappal várnak mindenkit a szervezők. A pontos programokat a cikkre kattintva érhetitek el.

 

 

 

Csütörtökön rajtol el az Avasi Borangolás, melynek érdekessége, hogy nem egy, hanem egyszerre több helyszínen zajlódik a programsorozat. Az ide érkezők bepillanthatnak a borászatokhoz, megkóstolhatják a legjobb borokat, különleges ételeket kóstolhatnak, az Aranykorona Étteremben még egy középkori lakomát is elfogyazsthatnak ha éppen ahhoz volna kedvük. Hogy mitől középkori, az természetesn csak a lakoma közben fog kiderülni, de érdemes belevágni, hiszen nem mindennapi élményekben lehet az emberenek része, na de ugorjunk vissza a többi programhoz, hiszen kultúra is lesz szép számban. Az Emődi Tehéntánc Banda például három napon keresztül húzza majd a talpalá valót a táncosabb kedvűeknek, de aki esetleg  színpad elé vágyne, egy-egy nagyobb koncertet megtekinteni, természetesen az is megteheti. 

 

A pontos programot a rendezvény oldalán találtuk meg, ide kattintva elérhető: http://www.borangolas.hu/programok 

 

A Borangoló mellett az Avalon Parkban is elindul a hosszú hétvége, hiszen különleges Pünkösdi programokkal készülnek a Maya Park animátorai. 20-án délután Karcsi bácsi és Bobó várja a gyerekeket, 21-én pedig a Johannita Lovagok bemutatója, valamint a Pünkösdi Királyválasztás lesz majd porondon, hiszen a fiatalabb kipróbálhatják milyen ha valakit királlyá, királynővé választanak. A programok mellett finom falatokkal, ajándékokkal, valamint sorversenyekkel, animátor műsorokkal, játékokkal várják a családokat, gyerekeket. A pontos program elérhető a www.avalonpark.hu oldalon.

 

 

 

Ha már a gyermek programoknál járunk, akkor érdemes megemlíteni azt is, hogy Bekecsen is szerveznek gyereknapi vigadalmat, hiszen a Szerencs melletti településen a rendezvénytéren most a legkisebbeket várják műsorral, valamint játékokkal. Érdemes kiemelni a vizi dodgem játékot ami nagy siker lett a fiatalok körében, valamint az óriás ugrálóvárat is, melyeket ingyenesen vehetnek majd igénybe a fiatalok. A programok között szerepel majd Szűcs Ádám bűvész illuzionista is, aki elvarázsolja majd a gyerekeket. A pontos program itt a plakáton látható.

 

 

 

Reméljük skerült választani a programok közül, és felkeltettük az érdeklődéseteket. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek a rendezvényekhez. További programokért érdemes felkeresni oldalunkat.

 

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program