Extrém ételeket készít Serényi Zsolt és kuktája Győrben

Lángoló pitbox, egy kitetovált séf, egy dolgozni nem akaró kukta, a legextrémebb ételek: ez jellemzi majd április 30-án a Gastro Stand Up főzőshowt a Családi napokon Győrben. Természetesen a látvány mellett az ízek is szerves részét képezik majd a műsornak, hiszen mindent meg lehet majd kóstolni.

 

 

 

Győrbe, a Családi napokra érkezik április 30-án 14:00-ra a Magyarországon egyedülálló nevettetős gasztronómiai show: a Gastro Stand Up. A másfél órás műsorban a Viasat3-ból, és a TV Paprikából már jól ismert séf: Serényi Zsolt látható, aki kiskuktájával: Vajtó László speakerrel együtt készíti el a legkülönlegesebb ételeket a színpadon. A show azért is különleges, mert az alapanyagok a legszélsőségesebb skálán mozognak, és senki nem gondolná, hogy ezek az egymástól különálló ízek, hogyan tudnak egy ételben harmonizálni. Ezt majd a közönség fogja eldönteni a helyszínen, hogy végül sikerül e, őket összehangolni, hiszen mindenből kóstolniuk kell majd, és véleményt is nyilváníthatnak. A Serényi Zsolt főzését, majd egy szemtelen kiskukta is segíti, vagy hátráltatja, de ez majd a műsorban kiderül, így a Gastro Stand Up főző show vár mindenkit szeretettel egy közös főzőcskézésre, és egy kellemes délutánra.

 

 

A főzőműsor egyébként két éve indult útjára, és már az ország számos nagyfesztiválján, nemzetközi cégek családi rendezvényén láthatták a nézők. Érdekesség, hogy minden étel az adott tájegységhez van igazítva, Győrben például a halat részesítik majd előnyben. Természetesen kóstolni most is lehet, így érdemes elfoglalni az első helyeket, hogy minél hamarabb megízlelhessük mit főz ki nekünk a Grill és BBQ séf, és kiskuktája.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program