Hétvégi gasztro kirándulás Fülöpre

Végre megérkezett a tavasz, és a jó idő, amikor ki lehet mozdulni otthonról, lehet jó nagyokat sétállni, a szabadban főzni, és enni, na meg kirándulgatni mindenfelé. Egy igazi potenciális célpont lehet Fülöp a hétvégén, ugyanis Debrecen melletti csodaszép kis faluban gasztro fesztivállal várnak minden kirándulni, és kóstolni vágyót. Érdemes majd a híres padlutkát megkóstolni. Fülöpről nézhettek filmet is ha belekattintotok a cikkbe.

 

 

Fülöp településegyik különlegessége, hogy élő, virágzó tanyavilágból alakult ki, és még ma is sok tanya aktív, hiszen az ott élők földműveléssel, állattenyésztéssel foglalkoznak. Ebből adódóan, olyan különleges gasztronómiát képviselnek, amit csak nagyon kevesen, hiszen az ételek a régi tanyavilág ízei. Itt mindent saját kezűleg termeltek meg, vagy vágtak le ahhoz, hogy ezek az ízek kóstolhatóak legyenek.

 

Ideális kirándulóhely, a hétvégére Fülöp, hiszen nem csak finomakat ehetünk, de a tanyák között sétálhatunk, túrázhatunk, mozoghatunk is. A fellépők is érdekesek lesznek, hiszen Détár Enikő, Fésűs Nelly, valamint az Emődi Tehéntánc banda is fellép majd a rendezvényen, a helyi kiválló fellépők mellett.

 

Egy kisfilm Fülöp településről:

 

 

 

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program