Sátor alá került a böllérviadal

Egy esetleges rossz idő sem tudja megállítani a Böllérviadalt Prügyön a hétvégén. A szervezők mindenre gondoltak, így fesztiválsátrakat, faházakat építettek a helyszínre, ahol továbbra is zavartalanul várják a szórakozni, kóstolni vágyókat. Az Irigy Hónaljmirigy műsora is zavartalan lesz, így fedett helyről nézhetik végig a fesztiválozni vágyók.

 

 

 

Fesztiválsátorral, faházakkal várja a rajongókat, fesztiválozókat a Taktaközi Böllérviadal Prügyre, ugyanis az időjárás havat jósol szombatra. A hó talán még jó kis hangulatot is adhat a rendezvényen a háztáji disznóvágásnak. Annak idején is az effajta műveleteket télen, hóban végezték, hiszen akkor tette lehetővé az időjárás a hús megfelelő tárolását, feldolgozását.

 

 

 

A rendezvényre érkezőket már korán reggel 6 kor várja a látvány disznóölés, ilyenkor mindenki megtekintheti, hogyan is zajlódik a malacok elkábítása, majd az Emődi Tehénzánc banda szórakoztatja a vendégeket. A nap folyamán pedig fellép a Prügyi Duó, Király L. Norbert, az Irigy Hónaljmirigy, és még sok helyi formáció.

 

 

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program