Handa Bandi bőrébe bújik Király L. Norbi

A népszerű Leeoney toones mesehőst már talán nem kell bemutatni a gyerekeknek, és a mesenézőknek, hiszen ő az aki Tapsi Hapsit sok-sok alkalommal megpróbálta a bajszával, és puskájával elkapni. Handa Bandit idén decemberben Király L. Norbi testesíti meg az Avalon Park miskolci mikulás műsorában.

 

 

 

Bővebben...

Jótékonysági rendezvényen lép fel Norbi

A polgári állás, az interaktív történelemóra, és az új zenei karrier mellett a jótékonykodsra is van ideje Norbinak, aki ha pénzel nem is, de dallal, előadással szeretne segíteni azoknak akiknek tud.

 

 

Bővebben...

Esküvői nyílt nap a múzumban

Különleges nyílt napot tart a hzasságot tervező pároknak Miskolcon a Herman Ottó Múzeumban a Lara Esküvőszervező cég. Az érdekessége a rendezvénynek, hogy a nyílt napon a Lara összes funkcióját megtekinthetik kipróbálhatják, tanácsot kérhetnek azok akik eljönnek, és még kedvezményeket is bezsebelhetnek. 

 

 

Bővebben...

Győztek a Pál utcai fiúk a Lévayban

A napokban összefuthattunk Boka Jánossal, Acs Ferivel, Nemecsekkel, és a többiekkel a városban, hiszen a Lévay iskolában kampány volt, melynek keretein belül a 11.a osztály a klasszikus film történetét dolgozta fel hol humoros, hol komoly jelenetekkel. A filmből, táncból álló kampányhoz a Vajtó Film adott képi segítséget. A produkció végül elnyerte a közönség tetszését, és az osztály megnyerte a kampányt. Gratulálunk nekik. A teljes film itt tekinthető meg:

 

 

 

Bővebben...

Daltörténelmi lépcsőfokot tett meg a Kerozin és Király L. Norbi

Közösen énekelte Király L. Norbi a Halál a májra című dalt a Kerozinnal, és Kovács Axellal a hétvégén, ami azért is érdekes, mert ennek a dalnak már történelme van az országban, és ez egy újabb lépcsőfoka ennek a történetnek.

 

 

Bővebben...

Szombaton Extrém akadályfutás Tokajban

Ismét nekirugaszkodnak a legvagányabbak az extrém futópályának Tokajban. Az Extreme Trail Hungary csapat ugyanis rendíthetetlen gőzösként megy előre, rendelkezik egyre több taggal, vesz részt minden országos, s határon túli versenyen, egyre nagyobb sikerekkel. Aki érez vágyat magában ahhoz, hogy megnézze meddig terjednek a saját fizikai, és mentális határai, azokat szombaton reggel várják Tokajban a fő téren a csapat tagjai. Itt a videóban egy kis ízelítő a versenyről!!

 

 

 

Bővebben...

Egyre több a fellépés: Norbi hétköznap dolgozik, hétvégén énekel

A rajongók egyre többet láthatják Norbit az országban fellépni, hiszen a munkja mellett Király L. Norbi átgondolt, őj zenei karrierbe kezdett, melynek első állomásaként egy új koncertprogrammal járja az országot, és szinte minden hétvégére jut egy-egy fellépés.

 

 

Bővebben...

Programajánlók a hétvégére

Számos program várható Miskolcon és környékén a hétvégn is, így aki kirándulni, vagy fesztiválozni, sétállni szeretne, az megtalálja majd a neki megfelelő rendezvényt. Az Avason már csütörtökön elindul a Borangoló, de az Avalon Parkban is gondolnak a Pünkösdi hosszú hétvégére, Bekecsre pedig gyermeknappal várnak mindenkit a szervezők. A pontos programokat a cikkre kattintva érhetitek el.

 

 

Bővebben...

Csatába hív mindenkit Király L. Norbi

Interaktív történelemórában szerepel az X-Faktor egykori énekese Király L. Norbert, aki a Gönci Betyárokkal, és Vajtó László animátorral gyerekeknek, és azok szüleinek tartanak modern köntösbe bukjtatott betyáros történelem órát. Aprogramban betyárbemutató, és csata is szerepel, amihez az énekes kölcsönzi a hangját.

 

 

Bővebben...

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program