Egy igazi robot érkezik táncolni a Miskolc Plázába

Nem mindennap találkozhat robotokkal az ember, főleg nem olyannal, amelyik nem csak járni, de táncolni is tud. A Miskolc Plázában most 2019.február 12-én igazi csoda dolgot lehet majd látni. A miskolctapolcai Avalon Park szervezői mindíg valami érdekes dologgal rukkolnak ki, így most éppen nem egy Bruce Willis hasonmást, hanem egy igazi embernagyságú robotot hoznak el nekünk. Videó a cikkben:

 

 

Bővebben...

Itt a nevezési feltétel a Bekecsi kolbásztöltésre

Új gasztronómiai rendezvénysorozatot hoz létre 2019-ben Bekecs település önkormányzata, hiszen szeretnék a helyi közösségeket jobban összefogni, több alkalmat teremteni a találkozásokra, közös megmozdulásokra, esetleg a Bekecsről elsztármazottak hazahívására. Első állomásként egy télűző rendezvényt sikerült megszervezni a polgármesteri hivatal előtti vadonat új téren, ahol kolbászt is tölthetnek a vállalkozó kedvű csapatok. Itt megtekinthető a versenykiírás:

 

 

Bővebben...

Videón a IX. Forralt Bor és Tepertő nap

Itt egy kis összefoglaló videó a IX. Forralt Bor és tepertő napról, ami két hete Görömbölyön okoztt osztatlan siekert, hiszen idén is több ezren látogattak ki tepertőzni a kellemes téli időben. A tehéntánc Banda húzta a talpalá valót, de Dj. Dominik is odapirított az estének. Polgár Peti poénjaitól volt hangos a tér. Érdemes visszanézni, feleleveníteni abulit. Aki esetleg nem tudott eljönni az itt most megnézheti mit hagyott ki.

 

 

 

Bővebben...

Kató néni konyhája a Csabai Disznótoroson

Kató néni nevét talán már mindenki ismeri az országban, hiszen a Szeszélyes Évszakokban már sokan megszerették Ihos Józsefet humoráról, karakterétől. Ő volt az egyetlen férfi az országban, akit mindenki nőként ismert meg. Most szombaton egy régi klasszikus műsor elevenedik meg a Gárdonyi Művelődési házban Hejőcsabán, hiszen délben a legendás Kató néni konyhája kerül majd a színpadra.

 

 

Bővebben...

Vásározók utcája, szakmai zsűri, és 11 csapat

A IV: Taktamenti Böllérviadal egészen érdekesnek ígérkezik, hiszen komoly szakmai zsűri, figyeli majd a csapatok teljesítményét, lesz munkájuk, hiszen rekordszámmal neveztek a disznóölésre. Az idén 11 csapat méri össze az erejét, és küzd meg a szakmai és a közönség díjért. A malackákat már reggel 06:00-kor hozzák a rendezvény területére.

 

 

Bővebben...

Télen is járják a Tehéntáncot

Az Emődi Tehéntánc Banda az idén sem lazsál, hiszen nekiveselkedtek az évnek, és zenélnek rendületlenül. Még a hideg időjárás, és a hó sem tartja vissza őket. Érdekesség, hogy január 19-én már a IX: Forralt Bor és Tepető napon húzták a talp alá valót a szép számmal kilátogatott miskolci közönségnek.

 

 

Bővebben...

Itt a IV. Taktamenti Böllérviadal programja

Másfél hét és böllérviadal megint. Az idén már több mint 10 csapat nevezett a versenyre, és számos vásározó jelentkezett, hogy termékeivel szinesítse a rendezvényt. érdekesség, hogy az idén sztárokból sem lesz hiány, így egy egészen jó rendezvény elé nézünk. Az időjárás minusz fokot, és egy kis havat ígér, így egy igazi télies hagyományörző disznótoroson vehetünk majd részt január 26-án Prügyön.

 

 

Bővebben...

Megvan az X-Faktoros fellépő a Böllérviadalra

A döntősök neveit írták sokan a legutóbbi poszt alá, így megkerestük őket, és Tamáska Gabi elvállalta a fellépést, eljön böllérkedni, vagy legalábbis a bölléreknek énekelni január 26-án a Taktamenti Böllérviadalra. A legjobb női hangja az X-Faktornak tehát biztosan ott lesz Prügyön, és nem csak találkozhattok vele, de az ügyesebbek egy-egy közös szelfit, vagy egy autogrammot is levadászhatnak.

 

 

Bővebben...

Petró Dalma est az Avalon Parkban

Önálló est keretein belül lép fel Petró Dalma az Avalon Park ristorantéjában január 12-én este 20:00-tól. Az Avalon Park neve, égisze az évek során összefonódott a minőségi kikapcsolódással, szórakozással, szinte tökéletes gasztronómiai élményekkel. Ezekhez természetesen a legkiválóbb előadók nyújtanak hétvégéről hétvégére felejthetetlen éményeket. Az idén Dalma is bemutatkozik, bár nem ismeretlen már a parkban, hiszen meseelőadását már többször élvezhették a gyerekek a Maya játszóban.

 

Bővebben...

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program