2500 like felett a Vajtó Produkció Facebook oldala

Nyereményjáték a 2500 like tiszteletére. 2019. november 6 egy különleges nap volt a Vajtó Produkció életében. A legnépszerűbb közösségi oldalon (Facebook) a „lájkok” száma túllépte a 2500-at. A hír láttára a cég vezetője, Vajtó László elhatározta, hogy egy nyereményjátékot indít.

 

 

Bővebben...

Márton-napi mulatság az Avalon Parkban (Kattints a teljes programért!!!)

Bújj bele Nils szerepébe ajándékokért az Maya játszóparkban. Az Avalon Park és a Vajtó Produkció közösen hívja minden kedves régi és új vendégét november 9-10-én egy fergeteges Márton-napi mulatságra. Avalóniában minden gyermek belebújhat Nils szerepébe, ahol hogyha a Márton-napi jelmezt is felveszik,akkor a park animátorai ajándékokkal jutalmazzák a bátor jelentkezőket.

 

 

Bővebben...

Halloween Napok az Avalon Parkban (kattints a teljes programért)

Rémisztően jó programokkal várja az Avalon Park és a Vajtó Produkció látogatóit október 25. és november 3. között. Az állandó programok mellett egyéb izgalmas események és kalandok várnak az odalátogatókra.

 

 

Bővebben...

A Mikulás mesés kalandjai Avalóniában

Újra Mikulás-show Avalóniában az Avalon Park és a Vajtó produkció több éves együttműködésének köszönhetően. 2019-ben ismét megrendezésre kerülő interaktív gyerekműsorban az állandó karakterek mellett újabb és újabb szereplők színesítik a műsort. Az előadásokra a világ számos tájáról érkeznek látogatók, nézők.

 

 

Bővebben...

Casting oldalt indít a Vajtó Produkció

Színészek statiszták, karakterek, sminkesek, kaszkadőrök és a filmiparban szerepelni kívánó számára indít Borsod Casting néven a Vajtó Produkció.Egyre több filmes produkció (videóklippek, reklámfilmek, oktatóvideók, játékfilmek) Érkezik Borsod megyébe, köszönhető az ózdi filmstúdiónak és produkciós irodánk tevékenységének. Azok akik szeretnének részt venni a filmes projektekben, ezáltal keresetkiegészítésben részesülni, azok lájkolják a Borsod Casting Facebook oldalt és vegyék fel a kapcsolatot az oldal szerkesztőjével.

 

 

Bővebben...

Egy igazi robot érkezik táncolni a Miskolc Plázába

Nem mindennap találkozhat robotokkal az ember, főleg nem olyannal, amelyik nem csak járni, de táncolni is tud. A Miskolc Plázában most 2019.február 12-én igazi csoda dolgot lehet majd látni. A miskolctapolcai Avalon Park szervezői mindíg valami érdekes dologgal rukkolnak ki, így most éppen nem egy Bruce Willis hasonmást, hanem egy igazi embernagyságú robotot hoznak el nekünk. Videó a cikkben:

 

 

Bővebben...

Itt a nevezési feltétel a Bekecsi kolbásztöltésre

Új gasztronómiai rendezvénysorozatot hoz létre 2019-ben Bekecs település önkormányzata, hiszen szeretnék a helyi közösségeket jobban összefogni, több alkalmat teremteni a találkozásokra, közös megmozdulásokra, esetleg a Bekecsről elsztármazottak hazahívására. Első állomásként egy télűző rendezvényt sikerült megszervezni a polgármesteri hivatal előtti vadonat új téren, ahol kolbászt is tölthetnek a vállalkozó kedvű csapatok. Itt megtekinthető a versenykiírás:

 

 

Bővebben...

Videón a IX. Forralt Bor és Tepertő nap

Itt egy kis összefoglaló videó a IX. Forralt Bor és tepertő napról, ami két hete Görömbölyön okoztt osztatlan siekert, hiszen idén is több ezren látogattak ki tepertőzni a kellemes téli időben. A tehéntánc Banda húzta a talpalá valót, de Dj. Dominik is odapirított az estének. Polgár Peti poénjaitól volt hangos a tér. Érdemes visszanézni, feleleveníteni abulit. Aki esetleg nem tudott eljönni az itt most megnézheti mit hagyott ki.

 

 

 

Bővebben...

Kató néni konyhája a Csabai Disznótoroson

Kató néni nevét talán már mindenki ismeri az országban, hiszen a Szeszélyes Évszakokban már sokan megszerették Ihos Józsefet humoráról, karakterétől. Ő volt az egyetlen férfi az országban, akit mindenki nőként ismert meg. Most szombaton egy régi klasszikus műsor elevenedik meg a Gárdonyi Művelődési házban Hejőcsabán, hiszen délben a legendás Kató néni konyhája kerül majd a színpadra.

 

 

Bővebben...

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program