Itt a IV. Taktamenti Böllérviadal programja

Másfél hét és böllérviadal megint. Az idén már több mint 10 csapat nevezett a versenyre, és számos vásározó jelentkezett, hogy termékeivel szinesítse a rendezvényt. érdekesség, hogy az idén sztárokból sem lesz hiány, így egy egészen jó rendezvény elé nézünk. Az időjárás minusz fokot, és egy kis havat ígér, így egy igazi télies hagyományörző disznótoroson vehetünk majd részt január 26-án Prügyön.

 

 

Bővebben...

Megvan az X-Faktoros fellépő a Böllérviadalra

A döntősök neveit írták sokan a legutóbbi poszt alá, így megkerestük őket, és Tamáska Gabi elvállalta a fellépést, eljön böllérkedni, vagy legalábbis a bölléreknek énekelni január 26-án a Taktamenti Böllérviadalra. A legjobb női hangja az X-Faktornak tehát biztosan ott lesz Prügyön, és nem csak találkozhattok vele, de az ügyesebbek egy-egy közös szelfit, vagy egy autogrammot is levadászhatnak.

 

 

Bővebben...

Petró Dalma est az Avalon Parkban

Önálló est keretein belül lép fel Petró Dalma az Avalon Park ristorantéjában január 12-én este 20:00-tól. Az Avalon Park neve, égisze az évek során összefonódott a minőségi kikapcsolódással, szórakozással, szinte tökéletes gasztronómiai élményekkel. Ezekhez természetesen a legkiválóbb előadók nyújtanak hétvégéről hétvégére felejthetetlen éményeket. Az idén Dalma is bemutatkozik, bár nem ismeretlen már a parkban, hiszen meseelőadását már többször élvezhették a gyerekek a Maya játszóban.

 

Bővebben...

Ingyenes a nevezés a Böllérviadalra

Ingyenessé tette a csapatok nevezését a Taktamenti Böllérviadal szervező csapata, akik az idén is szeretettel várják a jelentkező csapatokat. Az évről évre egyre több nevező most is igaz, hiszen már 10 körül jár a nevezett csapatok száma. A legnépszerűbb 6 fős tásraság a rendezvény végén 100.000 Ft nyereményt vehet át, a szakmailag legjobb pedig különleges szakmai ajándékokban részesülhet. Érdekesség, hogy az idén január vágén: 26-án szombaton tartják a viadalt, remélve, hogy szép télies idő vár a böllérekre, a kilátogatókra, na meg persze a malackákra. Itt a versenykiírás:

 

 

Bővebben...

Handa Bandi bőrébe bújik Király L. Norbi

A népszerű Leeoney toones mesehőst már talán nem kell bemutatni a gyerekeknek, és a mesenézőknek, hiszen ő az aki Tapsi Hapsit sok-sok alkalommal megpróbálta a bajszával, és puskájával elkapni. Handa Bandit idén decemberben Király L. Norbi testesíti meg az Avalon Park miskolci mikulás műsorában.

 

 

 

Bővebben...

Jótékonysági rendezvényen lép fel Norbi

A polgári állás, az interaktív történelemóra, és az új zenei karrier mellett a jótékonykodsra is van ideje Norbinak, aki ha pénzel nem is, de dallal, előadással szeretne segíteni azoknak akiknek tud.

 

 

Bővebben...

Esküvői nyílt nap a múzumban

Különleges nyílt napot tart a hzasságot tervező pároknak Miskolcon a Herman Ottó Múzeumban a Lara Esküvőszervező cég. Az érdekessége a rendezvénynek, hogy a nyílt napon a Lara összes funkcióját megtekinthetik kipróbálhatják, tanácsot kérhetnek azok akik eljönnek, és még kedvezményeket is bezsebelhetnek. 

 

 

Bővebben...

Győztek a Pál utcai fiúk a Lévayban

A napokban összefuthattunk Boka Jánossal, Acs Ferivel, Nemecsekkel, és a többiekkel a városban, hiszen a Lévay iskolában kampány volt, melynek keretein belül a 11.a osztály a klasszikus film történetét dolgozta fel hol humoros, hol komoly jelenetekkel. A filmből, táncból álló kampányhoz a Vajtó Film adott képi segítséget. A produkció végül elnyerte a közönség tetszését, és az osztály megnyerte a kampányt. Gratulálunk nekik. A teljes film itt tekinthető meg:

 

 

 

Bővebben...

Daltörténelmi lépcsőfokot tett meg a Kerozin és Király L. Norbi

Közösen énekelte Király L. Norbi a Halál a májra című dalt a Kerozinnal, és Kovács Axellal a hétvégén, ami azért is érdekes, mert ennek a dalnak már történelme van az országban, és ez egy újabb lépcsőfoka ennek a történetnek.

 

 

Bővebben...

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program