Unique és Kozmix koncert Vecsésen

Fergetes karácsonyi vásárra invitál mindenkit a Vajtó Produkció és Vecsés Város Önkormányzata. A december 15-én megrendezésre kerülő rendezvényen többek között fellép a Unique együttes Völgyesi Gabival és a Kozmix is. 

 

 

Bővebben...

A Biczó csárdáról Sheyla Bonnick énekesnővel

A Boney M énekesnője elkísérte a Vajtó és a Világ stábját, hogy együtt mutassuk be Nektek a Fülöpszálláson található Biczó csárdát és a Lovaspanziót. A videóból az is kiderül, hogy mi Sheyla kedvenc étele.

 

 

Bővebben...

Hol és hogyan készül a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgő?

A Szovjetszkoje Igrisztoje a kedvenc pezsgőd? Ismered, de nem tudod, hogy honnan származik? A Vajtó Produkció utánajárt és kiderítette. A pezsgőt a Bács-Kiskun megyében található több, mint 5500 népességet számláló Izsákon gyártják és palackozzák.


 

Bővebben...

A nagy tészta vadászat játék!! (Kattints a részletekért!)

Kedves ismerőseim, egy különleges játékra hívnálak titeket, nemrég ugyanis a Vajtó és a világ az Izsáki tésztagyárban járt, ahol menet közben találtam ki egy játékot. Én csomagolhattam be egy csomag tésztát, ami forgalomba is kerül valahol Magyarországon, Na ezt a csomag tésztát kellene megkeresni.

 

 

Bővebben...

2500 like felett a Vajtó Produkció Facebook oldala

Nyereményjáték a 2500 like tiszteletére. 2019. november 6 egy különleges nap volt a Vajtó Produkció életében. A legnépszerűbb közösségi oldalon (Facebook) a „lájkok” száma túllépte a 2500-at. A hír láttára a cég vezetője, Vajtó László elhatározta, hogy egy nyereményjátékot indít.

 

 

Bővebben...

Márton-napi mulatság az Avalon Parkban (Kattints a teljes programért!!!)

Bújj bele Nils szerepébe ajándékokért az Maya játszóparkban. Az Avalon Park és a Vajtó Produkció közösen hívja minden kedves régi és új vendégét november 9-10-én egy fergeteges Márton-napi mulatságra. Avalóniában minden gyermek belebújhat Nils szerepébe, ahol hogyha a Márton-napi jelmezt is felveszik,akkor a park animátorai ajándékokkal jutalmazzák a bátor jelentkezőket.

 

 

Bővebben...

Halloween Napok az Avalon Parkban (kattints a teljes programért)

Rémisztően jó programokkal várja az Avalon Park és a Vajtó Produkció látogatóit október 25. és november 3. között. Az állandó programok mellett egyéb izgalmas események és kalandok várnak az odalátogatókra.

 

 

Bővebben...

A Mikulás mesés kalandjai Avalóniában

Újra Mikulás-show Avalóniában az Avalon Park és a Vajtó produkció több éves együttműködésének köszönhetően. 2019-ben ismét megrendezésre kerülő interaktív gyerekműsorban az állandó karakterek mellett újabb és újabb szereplők színesítik a műsort. Az előadásokra a világ számos tájáról érkeznek látogatók, nézők.

 

 

Bővebben...

FACEBOOK LIKE

 

FŐBB PARTNEREINK

 

 

 

Borsodi Víz

 

 

Zepter

 

 

Életfa Program