Fesztiválspeaker

Számos nagy fesztiválon szükség van speakerekre, akik hangulatot csinálnak a nagyobb előadók előtt, vagy bemutatják a kezdő fellépőket, humoros hangulatban szórakoztatják a közönséget. A speaker önmagában egy műsorszám, aki improvizált bloggjaival megnevetteti az embereket, illetve kedvet csinál a soron következő fellépővel.

A Tolcsvai Borfesztiválon izzította a közönséget Laci

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg idén a Tolcsvai Borfesztivált augusztus 5-7. között a Szirmay-Waldbott-kastély parkjában. Idén sem volt hiány neves fellépőkben, a három nap alig győzte a színpadra szólítani őket Vajtó Laci – hiszen idén is ő volt a rendezvény speakere.

Bővebben: A Tolcsvai Borfesztiválon izzította a közönséget Laci

Bükkábrányban csinálta a fesztivált Vajtó Laci

A Vajtó Produkció szervezésében valósulhatott meg az idei, egyben hatodik Ősfa Fesztivál Bükkábrányban szombaton, amelyen hazai és külföldi sztárok sora lépett színpadra, miközben folyamatos programokkal és finom étkekkel várták a kilátogatókat. A nap speakere természetesen idén is Vajtó Laci volt.

Bővebben: Bükkábrányban csinálta a fesztivált Vajtó Laci

Elstartolt a Kocsonya Farsang Vajtó Lacival

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket. Az utóbbi években megszokott módon pedig a Becherovka színpadon, a Városház téren ezúttal is Vajtó Laci, a megye speakere izzítja a hangulatot.

Bővebben: Elstartolt a Kocsonya Farsang Vajtó Lacival

Tízezreket hangolt Vajtó Laci Móron

Mór nemzetközi hírű rendezvénye a szürethez kapcsolódó Móri Bornapok, amelyet hagyományosan október első hétvégéjén rendeznek. A móri borok népszerűsítése céljából első alkalommal 1934-ben tartottak Móron bornapot. A rendezvény mára a Móri Borvidék legrangosabb eseményévé vált, az idei fesztivál speakere pedig nem volt más, mint Vajtó Laci.

Bővebben: Tízezreket hangolt Vajtó Laci Móron

Hallgasd a Szinva Rádiót!