Lefőzte a Lurdy Házat a Gastro Stand Up

Kusz Kusz salátát, és grillhúst adott előételnek a Gastro Stand Up csapat a Lurdy Ház vásárló közönségének. Érdekesség, hogy most elektromos grillezővel készítették a húsokat, hiszen a bevásárlóközpontban tilos a nyílt láng használata, de az étel, és a hangulat most is kiválló volt.

 

 

 

Természetesen a szokásos könyvenyeremények sem maradhattak el, hiszen Serényi Zsolt Grill és BBQ kötetét mindíg magával ciszi a csapat annak érdekében, hogy a legügyesebb kuktákat ezzel megjutalmazzák. A grillezés mellett, azért készült saláta, üvegtésztával, valamint sült csirke husi is,  de azt azért érdemes elárulni, hogy egészen különleges alapanyagokból lett összeállítva a saláta alap, és a mártás is. A Ludy Házban tehát igazi hamisíthatatlan Tetovált Séf ételt lehetett kóstolni. A humor sem maradhatott el természetesen, ugyanis Vajtó Laci szórakoztatta poénjaivala  közönséget, aki azt is bevállalta, hogy legközelebb bizony a desszertet ő készíti majd el a közönségnek.

 

 

Legközelebb a csapat két hét mulva látható majd Herceghalmon, de az idén találkozhatunk még velük Makón a Hagymatikumban, Budakalászon, és sok más rendezvényen is. Érdemes figyelni a Gastro Stand Up facebook oldalt, hiszen azon mindíg aktuálisan megtalálható, hogy hol és mikor lehet majd belekóstolni a csapat által kreállt ízekbe, humorba, illetve hogyan lehet könyvet nyerni.

 

 

Hallgasd a Szinva Rádiót!