Gerilla Gourmet és Gastro Stand Up Szegeden

Orfű után Szegedre érkezik a Gastro Stand Up főzőshow, a Tetovált séffel, és Vajtó Lacival, hogy finomat főzzenek, és megnevettessenek mindenkit. Érdekessége az előadásnak, hogy interaktív módon a közönséget is bevonja a páros a főzésbe, így mindenki részese lehet annak az élményenk, amikor egy neves séffel együtt készítjük el az ebédet, vagy estelegesen a vacsorát.

 

 

A különleges gasztronómiai fesztivál szervezői ezt írják a renezvényről oldalukon, szerintem ebből sokminden kiderül:

 

Valamikor, az év elején álmodtunk egy fesztivált... Egy fesztivált, ahol nincs több E betű... nincs több műanyag... nincs több multi-kaja. A Gerilla Gourmet áprilisban elhozta a féktelen, kulinráis Rock 'n Roll-t Magyarország legimádnivalóbb városába, Szegedre: látványos food truck-ok, csúcsminőségű utcai gasztronómia, kézműves sör - megturbózva egy interaktív látványkonyhával, minőségi zenei programmal és sok-sok meglepetéssel!

A fesztivál áprilisi sikerein felbuzdulva, engedve csillapíthatatlan kapszaicin-függőségünknek, úgy döntöttünk: októberben egy újabb felvonással kedvezünk a „vájt nyelvű” szegedieknek – ezúttal minden eddiginél fűszeresebb, csípősebb formában. A Gerilla Gourmet bemutatja: Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend egyesíti a szegedi paprika évszázados hagyományait az újgenerációs chili manufaktúrák és street food kiállítók extravagáns ízvilágával.

 

 

A rendezvény vár mindenkit szeretettel, aki szretné a hétköznapi ízeket mellőzni, és kirtóbálni a legfinomabb újdonságokat, ellesni a legjobb recepteket, megkóstolni valami forradalnit, és mindenközben szeretné jól érezni magát, és eltölteni egy kellemes hétvégét. Nagy megtiszteltetés a Gasztro Stand Up csapatnak: Serényi Zsoltinak, és Vajtó Lacinak, hogy meghívást kaptak erre a rendezvényre, akik ígérik mindenkinek mosolyt csalnak az arcukra, és hogy ezt az ízekkel, vagy a humorral érik-e el, az pénteken este kiderül a rendezvény színpadán.

 

 

Hallgasd a Szinva Rádiót!