Töltött Káposzták Fesztiválja Rátkán

Hetedik alkalommal randiznak azok a töltött káposzta készítők, és fogyasztók egymással Rátkán. A rendezvény az évek alatt komoly gasztronómiai hagyománnyá nőtte ki magát a térségben.

 

Rátkán, a Tokaj-hegyaljai sváb településen 2017-ben hetedik alkalommal rendezik meg a Töltött Káposzta Fesztivált. Az előző évek sikerei után most is azt szeretné elérni a szervező stáb, hogy Rátka lakossága és az oda látogató vendégek kikapcsolódást, szórakozást találjanak ezeken a napokon.


Legyen az bor- vagy káposztakóstolás, egy kellemes sörözés, népdal vagy táncbemutató, kézműves foglalkozás, gyerekműsor vagy utcabál ezen a fesztiválon megtalálja, és egészen biztos, hogy kellemes élményekkel tér majd haza mindeni, akinek van kedve autóba ülni, és ellátogatni Rátkára. Érdemes megemlíteni, hogy ha valaki több napra tervezne, természetesen Tokaj hegyalja településeit végigjárva a legfinomabb borokat is megkóstolhatja.

Az idei Töltött Káposzta Fesztivál műsorvezetője Vajtó Laci lesz, aki vár mindenkit szertettel, és rengeteg humorral a rendezvényre május 13-án szombaton.

Hallgasd a Szinva Rádiót!