Baján, a Gemenci ártéren járt a Vajtó és a Világ

Baján voltunk nemrég vizitúrázni a Sugovicán. Köszönjük a Magyar Kaland-Sport Egyesületnek a lehetőséget, kiváló túravezetőkkel forgathattunk. Köszönjük a Duna Wellness szállónak a vendéglátást, ajánlom mindenkinek figyelmébe a 157 éves szállodát. Főztünk is, ismét Zepter edényben Beatrix Orlovácz gasztrobloggerrel, akinek blogját érdemes követni, hiszen receptjei különlegesek, és fogyókúrásoknak ajánlott. Természetesen Borsodi vizet ittunk, és a Hungary Cardal utaztunk. Pörbölynél a kisvonaton is utaztunk. Május 21-én a D1-tv-n már adásban is látható.

 

 

Bővebben...

Segway túrán fedeztük fel Varbót

Miskolctól csupán pár kilométerre található Varbó település, ahová minden kirándulónak érdemes legalább egy alkalommal ellátogatnia, hiszen a tó, és a Bükk hegység hihetetlen látnivalókat ad. Horgászni, kirándulni, vadászni, de leginkább biciklizni, vagy segwayezni érdemes a leginkább, hogy fel tudjunk fedezni mindent. Ezen a helyen forgattuk a Vajtó és a Világ magazin következő epizódját, érdemes belenézni.

 

 

 

Bővebben...

Egész napos Rátkai Töltött Káposzta élmény

Rátkán 7. alkalommal kóstolhatták meg a gasztronómia szerelmesei a finom rátkai töltöttkáposztát, amit több mint 20 csapat készített főzött egész nap. Érdekesség, hogy a csapatok között még Lengyelországból is voltak, de megjelent Taktaszada, Szerencs, Monok, Egyek, Emőd, és más települések is. A műsorvezető az idén a programok mellett Vajtó Laci volt.

 

 

Bővebben...

Kárászi Hunczutságok nyomában járt a Vajtó és a Világ

A Mecsek gyöngyszeme Kárász település, ami az erdő közepén található, számos látnivalóval, különlegességgel, legendával, aminek nem tudott ellenállni a Vajtó és a Világ stábja, így forgatott róla egy elképesztően jó magazint. Érdmes végignézni a filmet, majd betervezni egy hétvégét a Mecsekbe, szállásnak jó szívvel ajánljuk a Makár Hotelt, ahol tényleg minden kényelem megvan.

 

 

Bővebben...

Lefőzte a Lurdy Házat a Gastro Stand Up

Kusz Kusz salátát, és grillhúst adott előételnek a Gastro Stand Up csapat a Lurdy Ház vásárló közönségének. Érdekesség, hogy most elektromos grillezővel készítették a húsokat, hiszen a bevásárlóközpontban tilos a nyílt láng használata, de az étel, és a hangulat most is kiválló volt.

 

 

Bővebben...

Lurdy Ház, Egészségnap, Gastro Stand Up

A fővárosba érkezik a Gastro Stand Up vasárnap, hiszen a Lurdy Ház egészségnapján lép majd fel a Tetovált Séf, és Eszement Kuktája, vagyis Serényi Zsolt és Vajtó Laci. Szeged és Orfű után most a budapestiek is belekóstolhatnak a látványfőzés, és a humor hangulatába, illetve a műsor alatt az ételekbe is.

 

 

Bővebben...

Gerilla Gourmet és Gastro Stand Up Szegeden

Orfű után Szegedre érkezik a Gastro Stand Up főzőshow, a Tetovált séffel, és Vajtó Lacival, hogy finomat főzzenek, és megnevettessenek mindenkit. Érdekessége az előadásnak, hogy interaktív módon a közönséget is bevonja a páros a főzésbe, így mindenki részese lehet annak az élményenk, amikor egy neves séffel együtt készítjük el az ebédet, vagy estelegesen a vacsorát.

 

 

Bővebben...

Töltött Káposzták Fesztiválja Rátkán

Hetedik alkalommal randiznak azok a töltött káposzta készítők, és fogyasztók egymással Rátkán. A rendezvény az évek alatt komoly gasztronómiai hagyománnyá nőtte ki magát a térségben.

Bővebben...

Elátkozott Szlovákiai Forgatás a Vajtó és a Világban

Összeesküdtek az elemek a Vajtó és a Világ következő forgatására, ahol Dedinky-be vagy ahogy többen ismerik a Szlovák paradicsomba igyekezett a stáb, hogy egy ottani túrát, és gasztro kalandot kamerába rögzítsenek. A viszontagságos utat követően, végül nem sikerült leforgatni a filmet.

 

 

Bővebben...

Hallgasd a Szinva Rádiót!